Vpis 2023/2024

Pridružite se Nogometnemu klubu Proteus in razvijajte svoj nogometni potencial že od najzgodnejših let!

Nogometni klub Proteus odpira svoja vrata vsem otrokom, starim od 5 do 13 let, ki sanjajo o osvajanju nogometnih igrišč. Naš klub je več kot le športno središče; je družina, kjer se sanje otrok prelivajo v resničnost, kjer se oblikujejo prijateljstva, in kjer se znanje o nogometu širi z vsakim dotikom žoge.

Pri NK Proteus verjamemo, da se strast do nogometa rodi že v najzgodnejših letih. Zato smo pripravili poseben program za najmlajše, našo selekcijo U-7. To je priložnost, da vaš otrok stopi na igrišče in začne svojo nogometno pot. Naši izkušeni trenerji so tu, da otroke navdušijo za igro, jih poučijo o pravilih nogometa in razvijajo njihove osnovne spretnosti.

Nogometna vadba poteka na sodobnih igriščih, opremljenih z umetno in naravno travo, ki omogočata raznolikost treningov in igro v vseh vremenskih razmerah. Pozimi se selimo v okoliške telovadnice, kjer se treningi nadaljujejo, saj pri NK Proteus verjamemo, da ni ovire, ki bi ustavila našo strast do igre.

Naši mladi igralci imajo priložnost sodelovati v tekmovanjih, ki jih organizira MNZ Koper, ki deluje pod okriljem Nogometne zveze Slovenije (NZS). To je priložnost, da se preizkusijo proti drugim ekipam in razvijejo svoje veščine v pravem tekmovanju.

V NK Proteus ne postavljamo omejitev. Verjamemo v enakost in enake možnosti za vse otroke, ne glede na spol. Fante in deklice pozivamo, da se pridružijo naši nogometni družini, kjer so vsi dobrodošli, kjer se cenijo različnosti in kjer se gradijo prijateljstva, ki trajajo skozi celo življenje.

Otroci, pridružite se nam in doživite čarobnost nogometa pod vodstvom izkušenih trenerjev, ki bodo razvijali vaše talente, vas učili o igri, in vas vodili na poti do uspeha. NK Proteus – kjer se sanje začnejo in nogomet postane način življenja. Pridružite se nam zdaj in postanite del naše nogometne družine!

Vpisni plakat

Za več info:
info@nkproteus.si
+386 (0)40 297 692 (Ivan)

Osnovne informacije ob vpisu

 1. NK PROTEUS je nogometni klub, ki skrbi za športni in celostni razvoj svojih igralcev. Vpis v najmlajšo selekcijo (U-7) predstavlja vključevanje otroka v šport in nogometno vadbo ter ponuja vsem otrokom (fantom in dekletom) enake možnosti in pogoje za delo in vadbo. Otroke želimo navdušiti za nogometno igro, jih seznaniti z pravili nogometne vzgoje in igre ter navajati na skupno delo ob spoštovanju reda in discipline ter prijateljstva.
 2. Treningi potekajo na igriščih Športnega parka Postojna (Pot k Pivki 4, 6230 Postojna) in Vojaški športni park (Pot na Poljane, 6230 Postojna).
 3. Razpored treningov se objavlja na www.nkproteus.si.  Mlajše ekipe U-7 in U-9 trenirajo štiri krat tedensko, ekipe U-11, U-13 in U-15 pa pet krat tedensko. Vse ekipe so vključene v redna tekmovanja MNZ Koper oz MNZ Nova Gorica oziroma NZS.
 4. Vsi trenerji v NK Proteus imajo primerno trenersko izobrazbo ali so v postopku šolanja.
 5. Mesečna vadnina za selekcije U-7 in U-9 znaša 40 € za prvega otroka, za drugega in tretjega 20€. Za selekcije U-11, U-13 in U15 znaša 45 €, za prvega otroka, in 20 € za drugega in tretjega.
 6. Način plačila in druge podrobnosti so na voljo v Pravilniku o vadninah, ki je objavljen na spletni strani www.nkproteus.si.
 7. V klubu skrbimo za celostni razvoj vsakega igralca.
 8. Igralci morajo trenerja obvestiti o vsakem športnem udejstvovanju, ki jih ne organizira klub (šolska tekmovanja, turnirji, nogometni kampi,…) ter dobiti njegovo dovoljenje.
 9. Igralci oz. starši so dolžni javiti morebitne spremembe stalnega naslova, telefonskih številk, daljše odsotnosti,…
 10. Vsak igralec NK Proteus mora obvezno enkrat letno (pred začetkom nove sezone) opraviti zdravniški pregled. Stroške pregleda krije vsak član sam (cca 40-60€).
 11. Igralcem se lahko na željo staršev pomaga pri ureditvi statusa športnika v šoli.
 12. V vsaki tekmovalni sezoni je za vse člane kluba obvezen nakup enotne klubske opreme, ki postane last nogometaša.
 13. V primeru različnih poškodb in bolezni je to potrebno javiti trenerju.
 14. Dogajanje v klubu lahko spremljate tudi na spletni strani: www.nkproteus.si
 15. Vse morebitne težave, nesporazumi in spori se rešujejo skupaj z nogometašem, trenerjem in predstavniki kluba.

 TRENINGI:

 1. Treningi potekajo v vsakem vremenu! (O morebitni odpovedi vas obvesti trener!
 2. Staršem vstop v garderobo in na igrišče ni dovoljen!
 3. Uporaba mobilnih telefonov v garderobi ni dovoljena!
 4. Treningi okvirno trajajo 90 minut.
 5. Na vsakem treningu je obvezno nositi klubsko rdečo majco z napisom NK Proteus (velja za vse selekcije).
 6. Napitke (zelo priporočljivo) lahko na igrišče prinašajo le v bidonih (bidon je športna steklenica za pitje s priročnim ročajem iz čvrste PE plastike, ki ne vsebuje BPA!
 7. Igralci morajo biti primerno oblečeni za trening (klubske barve in oprema, spremembe vremena).
 8. Igralci naj pridejo na trening v navadnih oblačilih in se na to v garderobi preoblečejo in pripravijo za trening. Enako velja po koncu treninga.
 9. Igralci morajo biti vsaj 15 minut pred začetkom treninga že pripravljeni na vadbo.
 10. Igralci so dolžni sami skrbeti  tako na treningih kot tekmah za svoje stvari.
 11. Med treningom in tekmami ni dovoljena nikakršna komunikacija med starši in igralci – razen v izjemnih primerih.
 12. Za različna vprašanja in pogovore so trenerji na voljo po koncu treninga in ne tik pred ali celo med treningom. Trenerje je vedno možno poklicati na telefon in se dogovoriti za individualni pogovor oz. sestanek.
 13. Treningi so obvezni. Vsako odsotnost je potrebno vnaprej javiti in obrazložiti! 

 TEKME:

 1. Vsak igralec mora morebitno nepredvideno odsotnost takoj sporočiti trenerju!
 2. Na vse prvenstvene tekme, prijateljske, turnirje in ostale,  stroške prevoza krijejo v večini starši. Skupen odhod in skupen prihod je na zbirnem mestu – praviloma vedno pred trgovino HOFER na parkirišču.
 3. Na vseh tekmah morajo igralci nositi uradno klubsko opremo.
 4. Na tekmah je dovoljeno staršem le navijanje, ne pa tudi dajanje navodil igralcem ter neprimerno vedenje do nasprotne ekipe, funkcionarjev, sodnikov, staršev ali drugih gledalcev.
 5. O tem kdo igra, o številu tekem, minutaži in igralnih mestih posameznega igralca ter o načinu igre odloča izključno trener, ki ne sprejema sugestij s strani staršev. V primeru nestrinjanja je možen pogovor s trenerjem ali vodstvom kluba.
 6. V ospredju je razvoj, vzgoja in napredek otrok ter igra. Rezultat mora biti posledica dela in osvojenega znanja. Zato bodo vsi, ki bodo spoštovali delo, red, disciplino in pripadnost klubu zmagovalci! Tudi tisti, ki ne bodo vrhunski nogometaši !
 7. Vrsta prijateljskih tekem in mednarodnih turnirjev v tujini prav tako izjemno dviguje kvaliteto dela in napredka. Zato so te aktivnosti sestavni del našega programa vsake selekcije.

    

DRUGO:

 1. Igralci selekcij od U11 do U15 so dolžni opravljati tudi naloge pobiralcev žog na članskih tekmah.
 2. Izbor pobiralcev za posamezno tekmo pripravi trener.

Vodstvo kluba

Trenerji

Pisno soglasje zakonitega zastopnika

NZS Soglasje za registracijo igralca

Potrebni podatki in dokumenti za registracijo igralca

Kontakt

Sledi nam

Copyright © 2023. All rights reserved. – Created by Jadan.si.