Turnir

Dobrodošli v navdihujočem svetu nogometa, kjer se strast, spretnost in mednarodno tekmovanje združujejo na enem mestu – Nogometni klub Proteus že od leta 2016 organizira prestižne mednarodne turnirje, ki predstavljajo vrhunec nogometnega dogajanja v občini Postojna. Naša domača, a globalno naravnana Športna dvorana Šolski center Postojna postane prizorišče nepozabnih trenutkov, kjer se srečajo mladinske lige, futsal člani in veteranske ekipe v večdnevnem spektaklu nogometnih strasti.

Mladinski turnirji, razdeljeni po selekcijah, so prava poslastica za ljubitelje nogometa in priložnost za mlade talente, da pokažejo svoj neizmerni potencial na mednarodnem prizorišču. Vsaka selekcija, kot zvezda na svojem nebu, zasije v lastnem turnirju, kjer se sreča z enako strastnimi in talentiranimi vrstniki iz različnih držav. Tako se v Športni dvorani spletejo vezi prijateljstva in spoštovanja, ki segajo preko meja ter obogatijo nogometno izkušnjo vsakega udeleženca.

Futsal člani turnirji prinašajo v dvorano hitro, tehnično dovršeno igro, kjer se srečajo izkušeni futsal igralci v žaru boja za lovorike. Dinamičnost futsala in navdušenje ob vsaki izvedeni potezi prevzameta tako igralce kot gledalce. Dvorana oživi s strastjo, tekmovalnostjo in neustavljivim zagonom ekip, ki si prizadevajo za osvojitev prestižnega naslova.

Veteranski turnir pa predstavlja nostalgično srečanje z zelenim travnikom, kjer nekdanji nogometni junaki ponovno stopijo na igrišče. Četudi so koraki morda malce počasnejši, srce bije še vedno z isto strastjo, ki je poganjala njihovo igro v preteklosti. Vsaka poteza je izraz izkušenj, vsak gol praznovanje ljubezni do najlepše igre na svetu.

Nogometni klub Proteus vsako leto gosti več kot 500 igralcev iz različnih delov Slovenije ter tudi iz tujine, kot so Bosna in Hercegovina, Hrvaška, Srbija, Italija in Avstrija. Turnirji postajajo prizorišče mednarodnih srečanj, kjer se prepletajo različne kulture, jeziki in nogometne zgodbe. To je več kot le športni dogodek; to je festival nogometa, ki združuje ljubitelje igre, ustvarja prijateljstva in neguje duh tekmovanja.

Pridružite se nam na nogometni avanturi, kjer vsako leto gradimo mostove med državami, ustvarjamo spomine ter širimo ljubezen do nogometa – in to je Nogometni klub Proteus, ki navdušuje in povezuje skozi nogometno strast že od leta 2016.

Brcaj z nami!

Vsak naš turnir je večdnevno doživetje, polno vzhičenja, strasti in športnega duha. Poleg vrhunskih tekem vam ponujamo tudi priložnost za druženje, izmenjavo izkušenj in gradnjo trajnih prijateljskih vezi. Obiščite našo spletno stran in ostanite obveščeni o najnovejših novicah, rezultatih in dogajanjih v svetu nogometa, ki ga prinaša Nogometni klub Proteus. Skupaj gradimo mostove med generacijami in državami, ustvarjamo spomine ter širimo ljubezen do najlepše igre na svetu.

6. Mednarodni nogometni turnir za POKAL ODPAD PIVKA 2024

Prenesi spored turnirja za vsako selekcijo posebej:

U7

Sobota, 03.02.2024

Skeniraj QR-kodo in sledi rezultatom selekcij U7 v živo na dan turnirja!

Ali klikni TUKAJ za ogled rezultatov turnirja U7!

U9

Sobota, 03.02.2024

Skeniraj QR-kodo in sledi rezultatom selekcij U9 v živo na dan turnirja!

Ali klikni TUKAJ za ogled rezultatov turnirja U9!

U11

Nedelja, 10.02.2024

Skeniraj QR-kodo in sledi rezultatom selekcij U11 v živo na dan turnirja!

Ali klikni TUKAJ za ogled rezultatov turnirja U11!

U13

Nedelja, 04.02.2024

Skeniraj QR-kodo in sledi rezultatom selekcij U13 v živo na dan turnirja!

Ali klikni TUKAJ za ogled rezultatov turnirja U13!

U15

Nedelja, 11.02.2024

Skeniraj QR-kodo in sledi rezultatom selekcij U15 v živo na dan turnirja!

Ali klikni TUKAJ za ogled rezultatov turnirja U15!

U17

Sobota, 10.02.2024

Skeniraj QR-kodo in sledi rezultatom selekcij U17 v živo na dan turnirja!

Ali klikni TUKAJ za ogled rezultatov turnirja U17!

Dobrodošli na uradni spletni strani Nogometnega kluba Proteus, kjer smo od leta 2016 zavezani organizaciji prestižnih mednarodnih turnirjev, ki predstavljajo vrhunsko srečanje mladih talentov, izkušenih futsal igralcev in strastnih veteranskih ekip. Naša tradicija organizacije turnirjev, ki se odvijajo v impresivni Športni dvorani Šolski center Postojna, je zaznamovana s strastjo do nogometa, športnega duha in mednarodnega sodelovanja.

Članski FUTSAL turnir Postojna 2024

ČLANI

Sobota, 25.02.2024

Veteranski turnir pa predstavlja popolno združenje izkušenj, strasti in prijateljstva na igrišču. Igralci, ki so že dolgo predali svoje mladostne dni nogometu, se znova zberejo in pokažejo, da strast do igre ni vezana na leta. Veteranski turnir prinaša prijetno vzdušje, kjer se ekipa in športno rivalstvo združujeta v edinstveno doživetje.

2. Mednarodni Veteranski nogometni turnir Postojna 2024

VETERANI

Sobota, 24.02.2024

Skeniraj QR-kodo in sledi rezultatom veteranov v živo na dan turnirja!

Ali klikni TUKAJ za ogled rezultatov turnirja veterani!

Kontakt

Sledi nam

Copyright © 2023. All rights reserved. – Created by Jadan.si.