Športni objekti

Postojna, s svojimi vrhunskimi športnimi objekti, utira pot k odličnosti in strastnemu športnemu duhu. Športni park Postojna, našo športno srce, nudi teren z naravno travo, obogaten z modernimi garderobnimi in klubskimi prostori. To je kraj, kjer se rojevajo zmage in kjer se gradijo nogometni spomini.

Vojaški športni park je prav tako dragocen del naše športne ponudbe. S svojimi velikimi tereni, ki so prekriti z naravno travo, in pomožnim terenom z umetno travo, predstavlja kraj, kjer se športne sanje uresničujejo. Ta park, ki je bil nedavno obnovljen, je ponos našega mesta in regije.

Ampak kar nas resnično izstopa je naša edinstvena lastnost – kar trije zunanjih travnatih tereni, ki so vzdrževani skozi celo leto. To je redkost, ki jo cenimo in ki omogoča našim športnikom in nogometašem, da se razvijajo in izboljšujejo svoje veščine v odličnih razmerah.

V Postojni, kjer narava in šport združujeta moči, je mesto športnih priložnosti. Ne glede na to, ali ste športnik, ljubitelj športa ali zgolj občudovalec, je naša ponudba športnih objektov nekaj, kar si zasluži vašo pozornost. Šport je del naše identitete, in z našimi odličnimi športnimi objekti ga živimo na najvišji ravni.

Postojna, s svojimi hladnimi zimskimi meseci, se sooča s pravimi izzivi za športnike. Vendar pa smo se odločili, da zima ne bo ovira za našo strast do športa. Z našimi modernimi športnimi dvoranami in okoliškimi telovadnicami ohranjamo športni duh živ vse leto.

Naša glavna športna dvorana je prava oaza za treninge in tekmovanja v zimskih mesecih. Tukaj se rojevajo novi prvaki, tukaj treniramo, tukaj gradimo vzdržljivost in spretnosti. To je kraj, kjer se prebijamo skozi hladno vreme in ohranjamo strast do športa.

Vendar pa niso samo dvorane naši zavezniki. Športne dvorane v okoliških telovadnicah, kot so ŠD Šolski center Postojna, ŠD OŠ Miroslava Vilharja, ŠD OŠ Prestranek in ŠD POŠ MV Hruševje, predstavljajo pomembno dodatno možnost za treninge. To so kraji, kjer se srečujemo, kjer se učimo in kjer rastemo kot športniki.

Skozi mraz in zimo ohranjamo svojo predanost športu. Z našimi športnimi objekti smo pripravljeni na izzive, ki jih prinaša zima, in vztrajamo v strasti do igre. V Postojni, kjer se povezujeta narava in šport, je mesto, kjer šport traja vse leto, kjer se trudimo, kjer postajamo boljši in kjer se oblikujejo spomini, ki trajajo skozi celo življenje.

ZUNANJI TERENI:

ŠPORTNI PARK POSTOJNA (naravna trava)
♦   Pot k pivki 4, 6230 Postojna

VOJAŠKI ŠPORTNI PARK (naravna in umetna trava)
♦   Pot na poljane, 6230 Postojna

Zunanji športni objekti

1. Športni park Postojna (glavni teren)

Športni Park Postojna, edinstvena kombinacija atletskega in nogometnega stadiona, je nekaj več kot le športni objekt. To je kraj, kjer se športna zgodovina piše vsak dan, kjer se prepletata moč in eleganca atletike ter strast nogometa. Ta park predstavlja srce in dušo športa v Postojni.

Za tribuno se skriva plastičnih sedežev za več kot 500 gledalcev, vendar pa je na njej dovolj prostora, da sprejme še 1000+ navijačev, ki so pripravljeni skupaj z nami doživeti strasten športni dogodek. A še več – ob betonskih stopnicah, ki služijo kot sedeži, se razprostira travnat hribček, na katerem se lahko udobno namestite in uživate v vsaki potezi na igrišču.

Tukaj ni le športa, ampak tudi sodobna infrastruktura, ki omogoča vrhunski šport. Garderobni prostori in klubski prostori so nedavno obnovljeni in skrbno vzdrževani, da zagotavljajo najboljše pogoje za športnike in njihove navijače.

V Športnem Parku Postojna se zgodi več kot le tekme in treningi; tukaj se dogajajo sanje. To je kraj, kjer se rodijo športne legende, kjer se oblikujejo prijateljstva in kjer se ustvarjajo spomini, ki trajajo skozi vse življenje.

Športni Park Postojna – kjer šport postane nepozabna izkušnja.

Naslov: Pot k Pivki 4, 6230 Postojna
Klikni za ogled zemljevida

2. Vojaški športni park barona Andreja Čehovina (pomožni teren)

Vojaški stadion barona Andreja Čehovina v Postojni je prava mojstrovina, ki združuje številne različne športne in vojaške elemente. Ta edinstven objekt se ponaša s kombinacijo vojaškega, atletskega in nogometnega stadiona, kar ga postavlja v vrh športnih in vojaških infrastruktur.

Na tem izjemnem stadionu boste našli vse, kar potrebujete za športno udejstvovanje in vojaško usposabljanje. Za športne navdušence je na voljo atletska steza, atletske naprave in igrišče za odbojko na mivki, ki omogočajo raznovrstno vadbo in tekmovanja. Nogometni navdušenci bodo navdušeni nad pomožnim terenom z umetno travo, ki je velikosti rokometnega igrišča.

Tribuna za gledalce je izdelana iz trdnega betona in ponuja prostor za več kot 1000 obiskovalcev. To pomeni, da je stadion popoln kraj za spremljanje športnih prireditev in navijanje za svoje najljubše ekipe.

Ne glede na to, ali ste športnik, vojaški pripadnik ali preprosto ljubitelj športa, vas bo Vojaški stadion v Postojni očaral. Prav tako so garderobe premični objekti, ki so vedno v odličnem stanju, kar zagotavlja udobno in funkcionalno izkušnjo za vse obiskovalce.

Pridite in doživite edinstveno vzdušje Vojaškega stadiona barona Andreja Čehovina Postojna, kjer se šport in vojaška disciplina prepletata v popolnem ravnovesju. Ta stadion je resnično poseben kraj, ki spodbuja športno udejstvovanje, skupnostno povezovanje in vojaško pripravljenost.

Naslov: Pot na poljane, 6230 Postojna
Klikni za ogled zemljevida

NOTRANJI TERENI:

ŠD ŠOLSKI CENTER POSTOJNA
♦   Cesta v staro vas 2, 6230 Postojna

ŠD OŠ MIROSLAVA VILHARJA
♦   Trg padlih borcev 1a, 6230 Postojna

ŠD OŠ PRESTRANEK
♦   Ulica 25. maja 14a, 6258 Prestranek

ŠD POŠ MV HRUŠEVJE
♦   Hruševje 82a, 6225 Hruševje

Kontakt

Sledi nam

Copyright © 2023. All rights reserved. – Created by Jadan.si.