Član podpornik / navijač

Nogometni klub Proteus – Kjer Se Sanje Uresničijo

Postati član Nogometnega kluba Proteus pomeni postaviti temelje za lastno pustolovščino v svetu nogometa. Je vstopnica v skupnost, kjer se ljubezen do športa prepleta z močjo prijateljstev, kjer se vsak korak na igrišču odraža v osebnem razvoju in kjer se soustvarja prihodnost našega kluba.

Vsak, državljan ali pravna oseba, ki čuti strast do športa ali je kakor koli povezan s tem področjem, ima priložnost postati redni član NK Proteus. To je več kot le članstvo; je odločitev za povezovanje z eno od najbolj dinamičnih in srčnih športnih skupnosti v naši regiji.

Vstop v klub je preprost. Dovolj je, da izrazite svojo željo in predložite pristopno izjavo. V tej izjavi se zavežete, da boste sledili temeljnim aktom kluba, kar vključuje spoštovanje vrednot, ki jih gojimo – poštenost, predanost in športni duh. Ob tem vplačate letno članarino, ki omogoča nemoteno delovanje kluba.

Zakaj postati redni član? Ker postanete del klubske družine, kjer vaš glas šteje. Imate pravico voliti in biti voljeni v organe društva, kar pomeni, da soustvarjate politiko kluba in sodelujete pri pomembnih odločitvah. Vaša vloga je ključnega pomena pri oblikovanju prihodnosti NK Proteus.

Poleg tega pa članstvo prinaša tudi številne ugodnosti. Uživate v cenejših vstopnicah naših tekem, popustih pri nakupu klubske opreme in različnih drugih ugodnostih, ki jih ponujamo svojim članom. S tem postanete del nogometne skupnosti, ki raste in se razvija v pozitivno usmerjenem duhu.

Nogometni klub Proteus ni le športni klub, je skupnost, kjer se soustvarja športna zgodba, kjer se oblikujejo prijateljstva za vse življenje, in kjer se izpopolnjujemo kot posamezniki. Pridružite se nam in postanite del te zgodbe. Skupaj bomo gradili prihodnost nogometa v občini Postojna, soustvarjali spomine in živeli strast do športa. Postanite redni član NK Proteus in pustite svoj pečat v zgodovini našega kluba.

Za več info:
info@nkproteus.si
+386 (0)40 297 692 (Ivan)

Pristopna izjava - redni član / podpornik / navijač

Kontakt

Sledi nam

Copyright © 2023. All rights reserved. – Created by Jadan.si.