Dobrodošli na NKProteus.si

Nogometni klub Proteus je od svoje ustanovitve pa do današnjih dni zavzeto dokazoval, da se z osredotočenim pristopom lahko doseže izjemne rezultate ter da je možno postati vodilni klub v naši regiji. Naša glavna prednostna naloga je delo z najmlajšimi selekcijami, saj verjamemo, da se prav v tem obdobju oblikujejo temelji za uspešno prihodnost.

V našem klubu izjemno cenimo pošten in iskren pristop ter ga vzdržujemo kot osnovno vrednoto med vsemi člani kluba. Naš cilj je zagotoviti otrokom najboljše možne pogoje za razvoj tako na športnem kot tudi osebnostnem nivoju. Nogometni klub Proteus je bil ustanovljen leta 2016 z vizijo napredovanja v višje lige, hkrati pa smo si zadali tudi cilj, da postanemo osrednje ime v nogometni skupnosti….

Pridruži se #nkproteus družini!

Z veseljem vas vabimo, da se pridružite razburljivemu svetu nogometa in postanete del NK Proteus družine. Če ste otrok star med 5 in 13 let, imate edinstveno priložnost, da se podate na pot nogometnih sanj in postanete pravi nogometaš, kakor vaši največji idoli.

Nogomet je več kot le igra. To je strast, zabava, učenje in razvoj spretnosti ter, kar je najpomembnejše, oblikovanje trajnih prijateljstev. In v NK Proteus verjamemo, da je nogomet priložnost za rast ne samo kot igralca, temveč tudi kot posameznika.

Naš klub je odprt za vse otroke, ki imajo željo, da se naučijo igrati nogomet in razvijajo svoje spretnosti pod vodstvom izkušenih trenerjev. Ne glede na to, ali ste že izkušen igralec ali pa se šele spoznavate z nogometom, vabimo vas, da se nam pridružite. Naš program je prilagojen različnim starostnim skupinam, zato bomo poskrbeli, da boste deležni ustrezne vadbe in razvoja.

Pri NK Proteus ne gre samo za tekmovanje in zmage, gre tudi za učenje, vztrajnost, delo v ekipi in pošteno igro. Skozi nogomet se učimo vrednot, ki nam bodo koristile skozi celo življenje.

Poleg nogometnih veščin ponujamo tudi priložnosti za oblikovanje prijateljstev in skupnostne povezave. Naša družina ni le na igrišču, temveč tudi izven njega, kjer skupaj gradimo trajne spomine.

Torej, če si želite pridružiti naši strastni nogometni skupnosti, vas vabimo, da stopite korak bliže svojim nogometnim sanjam.

Članska ekipa

Selekcija U-15

Selekcija U-13

Selekcija U-11

Selekcija U-9

Selekcija U-7

Ribice

Veterani (35+)

Postani član / podpornik!

Dragi ljubitelji nogometa,

Imamo priložnost, ki vas ne sme pustiti ravnodušne! Vabimo vas, da postanete član podpornik v našem čudovitem nogometnem klubu. Postanite del strastne in zveste skupnosti, ki se zavzeto bori za zmage in širi nogometno navdušenje.

Naša Postojna

Kontakt

Sledi nam

Copyright © 2023. All rights reserved. – Created by Jadan.si.