6. August 2020

Studio Proteus d.o.o.

Lokalna televizija

Namen izdajanja je celovito obveščanje javnosti ob upoštevanju potreb prebivalcev po izčrpnem in učinkovitem seznanjanju z dogodki, obvestili, gospodarskimi, družbenimi in kulturnimi prizadevanji. Pomemben del televizijske dejavnosti je krepitev vloge državljanstva in spodbujanje širšega zanimanja javnosti za javne zadeve. Zato TV Studio Proteus prenaša v živo občinske seje, odpira vprašanja, ki so pomembna za javni interes ter organizira javna predvolilna TV soočenja.

TV Studio Proteus je prepoznavna že več kot 20 let!

Programsko sodelujemo s sosednjimi izdajatelji televizijskih programov v regiji (Vascom Pivka, TV Galeja Ilirska Bistrica).Sicer pa je program TV Studio Proteus viden v kabelskih sistemih Postojna, Ilirska Bistrica, Cerknica, Logatec, Nova Gorica, Ajdovščina in v širokopasovnem optičnem omrežju Postojna in Pivka z dosegom 18.000 gospodinjstev.

FByt_tv3

Program iz lastne produkcije je na sporedu ob ponedeljkih in torkih ob 20.00, v ponovitvah pa  ob sobotah in nedeljah ob istem času. V programu je mogoče oglaševati na videostraneh in oglasnih blokih. S svojim vrhunsko opremljenim studijem in montažnim sistemom smo kos tudi zahtevnejšim nalogam. Več o tem si lahko preberete v zavihku o oglaševanje.

Kabelsko omrežje

Paketna ponudba Studio Proteus Trojček 

Storitev trojček je nastala zaradi zelo velikega povpraševanja naših tedanjih in bodočih strank. Paketi trojček so idealna rešitev za vse družine, ki bi želele imeti kabelsko televizijo z bogatim naborom programov (analognih, digitalnih, HD), hitro in nemoteno deskati po internetu in klicati bistveno ceneje.

glej_tv1

Poleg tega imate uporabniki storitev trojček še dodatne ugodnosti, kot so znižane naročnine storitev, plačevanja le ene položnice, online pregled porabe klicev, neodgovorjenih klicev, zastonj priklop,… SIMPL!

1 + 1 = 3

Res je. Taka matematika je pravilna. Televizija + Internet = Televizija + Internet + Telefonija
Pri naročilu paketa trojček, vam ni potrebno storiti nič drugega, kot stopiti v kontakt z nami. Tehnik bo k vam prišel montirati opremo, odločili se boste kateri paket vam ustreza, vse ostalo postori Studio Proteus. Tudi naročnine na odsluženo staro bakreno parico Telekoma Slovenije ni potrebno prekinjati, saj vse postorimo mi. Obdržite lahko tudi svojo sedanjo telefonsko številko. Telefonski aparat se priključi na modem prek telefonskega vmesnika (navaden telefonski vmesnik).

Cenik klicev je na voljo na naši spletni strani na zavihku “ceniki”.

Cenik storitev

 

Cenik storitev – fizične osebe (velja od 1.10.2019):

Telefonija:

 

VIR: https://studioproteus.si/

Deli objavo..