NK Proteus

Privacy Policy

POGOJI UPORABE SPLETNE STRANI

Vsebina, objavljena na spletnih straneh nkproteus.si, se lahko uporablja in reproducira le v nekomercialne namene, kjer morajo biti ohranjena vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se je ne sme prepisovati, razmnoževati ali kakor koli drugače razširjati.

Trudili se bomo za točno in ažurno vsebino na spletnih straneh. Pridružujemo si pravico do sprememb vsebine kadarkoli, brez obveznosti o obveščanju uporabnikov.

Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Spletne strani, na katere kažejo povezave s spletne strani nkproteus.si, niso pod našim nadzorom.

Niti nkproteus.si niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi spletnih strani nkproteus.si, ne odgovarja za škodo, ki bi izhajala iz dostopa do strani, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na spletnih straneh nkproteus.si, ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

VAROVANJE PODATKOV
OSEBNI PODATKI

Vaše osebne podatke potrebujemo iz dveh razlogov:

da lahko odgovorimo na vaše povpraševanje
da vam lahko zagotovimo najboljšo možno izkušnjo na naši spletni strani ter drugih digitalnih kanalih, ki jih uporabljamo.
Vaše osebne podatke bomo uporabili izključno za potrebe izpolnitve naročila (npr. pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, vse v zvezi z naročilom) in izboljšanja komunikacije z vami (npr. pošiljanje elektronskih sporočil).

S privolitvijo v obdelavo osebnih podatkov se strinjate, da lahko pridobljene osebne podatke uporabljamo tudi za namene neposrednega trženja in za namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih, za pošiljanje e-novic in drugega oglasnega gradiva, obveščanju uporabnikov o storitvah spletne strani nkproteus.si, ter povezanih oseb in za druge oblike uporabe posredovanih podatkov.

Uporabnik lahko kadarkoli pisno z elektronskim sporočilom na info@nkproteus.si zahteva, da spletna stran nkproteus.si trajno ali začasno preneha uporabljati njegove/njene osebne podatke. V času upravljanja osebnih podatkov ima posameznik na zahtevo možnost vpogleda in ažuriranja podatkov v bazi podatkov.

Z vsemi pridobljenimi osebnimi podatki bo upravljalec spletnega mesta ravnal v skladu z veljavnimi zakoni. Vaši podatki so ustrezno zaščiteni pred izgubo, uničenjem, ponarejanjem, manipuliranjem in neavtoriziranim dostopom ali neavtoriziranim odkritjem s strani tretjih oseb.

PRAVICA DO OBVEŠČENOSTI

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi z našo politiko varovanja osebnih podatkov ali načinom obravnave vaših osebnih podatkov, se lahko brez zadržkov obrnete na nas preko e-pošte info@nkproteus.si.

Na podlagi vaše zahteve vas bomo, pisno in v skladu z ustreznimi predpisi, obvestili katere osebne podatke smo zbrali.

NAMEN UPORABE

Ponudnik spletne strani zbira posredovane podatke o uporabniku, in sicer zgolj za namen zagotavljanja kakovostne storitve in za komuniciranje s stranko, v povezavi s procesom naročanja in v podporo pri izvedbi naročene storitve.

Ponudnik posredovane podatke zbira, obdeluje in hrani skladno z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-2) in Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (GDPR). Zbranih podatkov o svojih strankah ne posreduje tretjim osebam, razen državnim organom za namen pregona storilcev prekrškov in kaznivih dejanj, kadar ti to izrecno zahtevajo po veljavni zakonodaji. Ponudnik navedene osebne podatke naročnikov shranjuje na tehnično in programsko varovani opremi.

VAROVANJE VAŠE ZASEBNOSTI

NKProteus.si zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost vaših podatkov. Prenos občutljivih osebnih in transakcijskih podatkov na spletni strani se izvaja v varnem načinu s pomočjo protokola SSL (Secure Sockets Layer). Podatki se kodirajo z do 256 bitnim ključem, še preden zapustijo vaš brskalnik, in se na naš strežnik prenašajo v zaščiteni obliki. Sistem tako preprečuje, da bi kdo prestregel vaše osebne podatke.